Praktisk information til udstillere – Smag Festival
Smag Fest 2021 AFLYST grundet COVID-19
Praktisk information

Kære udstiller.

Vi nærmer os dette års Smag Festival, og hvor er vi bare glade for at du er med os! Du er blandt flere end 10 andre gode udstillere, hvor I samlet kommer til at repræsentere en bred og spændende oplevelse for de besøgende.

Inden den mere praktiske del af denne informations-email, vil vi gerne understrege at Smag Festival er sat i verden fordi vi ønsker at udvide horisonter, inspirere og give videre af al den viden og den gode håndværk som vi ved der er alle steder. Det betyder, at det også er her på festivalen, hvor netop I er meget velkomne til “teste” nye produkter. Det er netop på Smag at vi gerne ser at man tager det produkt med man har puslet med, eller den smagssammensætning som man har eksperimenteret med, eller på anden vis åbner op for sin egen udviklingsproces. Det er ikke et krav, men i høj grad en åben invitation, så I ikke holder tilbage på den front.

Vi glæder os meget til den allerførste Smag Festival, og vi er så glade for at have jer med!

Generel information Betal stadeplads

Praktisk:


Ankomst

Stadepladserne er klar til jer allerede kl. 8 på dagen, og vi ser helst at samtlige udstillere, hvis muligt, er klar fra kl. 10. Der vil være en eller flere kontaktpersoner på pladsen til at tage imod jer.

Standen

Der er opstillet en stand til jer. Du skal selv sørge for at have "indretningen" med. Eks. bord, bar, hylder, samt andre effekter som du ønsker skal være en del af netop din stand. Nogle tar blomster med til at pynte standen, mens andre har levende lys med.

Strøm

Der er trukket 220V strøm, men du skal selv medbringe en kabeltromle, således du kan forsyne din egen stand.

Skiltning og aktivering

Det er jeres eget job at gøre jeres stand attraktiv og mindeværdig. Du må skilte, hyre en trompetist, eller hvad du finde nødvendigt. Så længe du holder aktiviteten afgrænset til din egen stand.

Underlag

Hvis du har nogen form for mad, drikke eller lignende med højt fedt- eller sukkerindhold, som potentielt kan plette på brostenene, skal du medbringe afdækning til egen stand. Vi står midt på den (hellige) Domkirkeplads, og der er en vis form for ømhed omkring belægningen på Torvet. Vi kan desværre risikere en betragtelig regning fra kommunen såfremt der skal en rensning af brostenene til.

Billeder og video

Der vil være diverse “dækninger” af festivalen, både i form af filmhold, fotografer og journalister. Såfremt du ikke ønsker at være en del af billeder m.m., bør du oplyse det inden festivalens start.

Hvis du mangler svar, hører vi meget gerne fra dig.

Hvis vi finder dit spørgsmål, samt dertilhørende svar, relevant for andre, inkluderer vi informationen i den generelle information til udstillerene.