Om Festivalen – Smag Festival
Smag Fest 2021 AFLYST grundet COVID-19
Smag Festival 2019

Indtryk fra festivalen

Festivalen havde sin ilddåb i 2019, og hvilken oplevelse det var!

Smag er født ud af rejsen fra storbyerne og tilbage til de vestjyske rødder.

Festivalen er essensen af vores store lyst til at sætte fokus på de kvaliteter Vestjylland, Vestkysten og i særdeleshed Vadehavet besidder. Men på samme tid ønsker vi også, for en stund, at trække så meget inspiration som muligt fra hele verden til festivalen.

– Om Smag

Smag er festivalen for alle mennesker, som elsker oplevelser omkring mad og drikke. En art gourmet festival - men med et endnu mere raffineret sortiment af tilbud end den typiske “kom og smag” konference. Smag udfordrer festival formatet med indhold såsom workshops, inddragelse, læring og viden.

Praktisk information


Overnatning

Ribe er en populær by, hvorfor det kan være udfordrende at finde ledige overnatningssteder. Er du interesseret i at overnatte i Ribe ifbm. Smag, så sørg for at få booket plads i god tid. Vi arbejder på en liste over anbefalede overnatningssteder.

Parkering

Der er meget små chancer for parkering i selve bykernen. Find plads på eks P-Nord

Offentlig transport

Du kan nemt tage toget til Smag. Der er under 500 meter fra togstationen til Domkirkepladsen. Se DSB's hjemmeside for afgange.

Indgang

På Smag er der ikke en officiel indgang. Hvis du har købt billet til enkelte indslag, kan du altid, i programmet, se hvor disse afholdes. Ellers kan du altid finde én af vores søde frivillige som kan pege dig i den rigtige retning.

Børn og unge under 18 år

Børn og unge under 18 år er meget velkomne på Smag. Der er visse indslag som forbeholdt voksne over 18 år, såsom smagninger der involverer alkohol. På den anden side er der også rigtigt meget indhold på smag, for unge som er interesseret i smag. Tjek evt. vores workshops.

Adgang

Langt størstedelen af Smag er gratis. Men der er enkelte koncerter, workshops og lignende aktiviteter som kræver billet. Overblikket finder du i programmet her på hjemmesiden.

Billetter

Billetter købes online på smagfest.dk. Hvis der, på dagen, er flere pladser til en given aktivitet, er det muligt at købe billet på dagen.

En central del af Smag er, at man som gæst og deltager selv sammensætter sit program. Det betyder at du ikke – som på mere klassiske festivaler – køber en dyr adgang til hele festivalen, uanset om du måske kun finder halvdelen af indholdet interessant.

En central del af Smag er, at man som gæst og deltager selv sammensætter sit program. Det betyder at du ikke – som på mere klassiske festivaler – køber en dyr adgang til hele festivalen, uanset om du måske kun finder halvdelen af indholdet interessant.


På den måde er det gratis at deltage på Smag, hvilket det altid vil være! Du har dog samtidig mulighed for at købe billet til hver enkelt af de mange indslag, som foregår under festivalen. Vi synes selv det er ret smart. Både fordi det er fleksibelt, men også fordi man så kan "nøjes" med at købe adgang eller plads, til netop de indslag på festivalen, som man finder mest interessant.

Program
FINT&FLOT

Arrangør

Smag Festival er arrangeret af FINT&FLOT, som ligeledes er afsender på flere mad-events samt ølfestivalen Brew Celebration.

Udover events og festivaler er FINT&FLOT involveret i flere aktiverings- og udviklingsprojekter med aktører i turistsektoren, restaurationsbranchen og fødevareindustrien.