Lokation – Smag Festival
Smag Fest 2021 AFLYST grundet COVID-19

– Lokation

I Danmarks ældste by. Nordens mest autentiske og velbevarede middelalderby. Her skabes rammen om Smag Festival. Herunder kan du finde svar på de mest gænge spørgsmål vedr. lokation og de mere praktiske ting du skal vide som deltagende i Smag Festival.

Danmarks mest historisk-beliggende festival

Midt i Danmarks ældste og mest velbevarede middelalderby, omformer vi selveste Domkirkepladsen til landets mest stemningsfyldte rammer, og på samme tid smukkeste kerne, for en festival.


Forestil dig en lun dag i juni, hvor sommeren er begyndt at kigge frem. Den summende stemning af markedsplads, med liv skabt af smagsudstillere, interessante workshops og en håndfuld af talere som er klar til at berige os.

Vi kan ikke forestille os en smukkere ramme for en festival.

Fremtiden

Vi planlægger at Smag breder sig til hele byen. Domkirkepladsen vil altid være den primære stadeplads og her hvor der vil være langt størst aktivitet gennem festivalen. Men vi ønsker på samme tid at inddrage en større del af byen, og skabe små glimt af unikke oplevelser flere steder.

Ambitionen er at der vil være flere udstillinger, unikke middage, flere lokationer med tematiserede workshops og talere. Gennem Smag vil flere af byens restaurationer blive aktiveret med deres bud på en Smag-menu, og der vil være mulighed for helt unikke oplevelser, eksklusivt for Smag Festival, i helt unikke lokaler, rundt omkring i historiske Ribe.