Vin- og Spiritussmagning med Vester Vedsted Vingård – Smag Festival
Smag Fest 2021 AFLYST grundet COVID-19

Onsdag d. 29/05 2019

16:00 - 17:00

Sted:

Hotel Dagmar

Torvet 1
Ribe, 6760

Billetpris, smagning inkl. snacks:

DKK. 250

Køb billet

Smagning

Vin- og Spiritussmagning med Vester Vedsted Vingård


Marie og Xavier, Vester Vedsted Vingård, tager os gennem 5 egenproducerede vine og spirituser, med tilhørende snacks. Programmet findes herunder.

Mousserende rosé – cabernet cortis 2017, serveres med brød og smør

Hvidvinen Solaris 2018, serveres med brød og smør

Cabernet Cantor 2016, som er én af vores 2 rødvinssorter. Hertil serveres hjemmetørret skinke

Kombucha, som kommer sammen med humus i grønt

Absint, som nydes natura

Vester Vedsted Vingård

Vester Vedsted Vingård er et lille familieforetagende, der danner rammen om et vineri, et mikrobryggeri, destilleri, en butik med salg af egne produkter samt en hyggelig og stemningsfuld restaurant.

Om dagen brasseri og udvidet kaffebord med konditorkager, om aftenen gourmet med hvide duge, levende lys og ekstra kræs for detaljen. Vi tilbyder rammerne for et måltid eller en kaffestund nydt i en hjemlig og afslappende atmosfære med vore egne produkter som baggrund og kig til skoven, som er vores eneste nabo.

Både dag og aften fornemmes stemningen af stille summen af aktivitet i produktionen. Nogle gange er det dufte fra ølbrygning, der siver ud fra det hellige vineri andre gange lette dampe af nydestilleret gin eller andre gyldne dråber.

Vi er blot 4 mennesker om at producere, kokkerere og servicere, derfor er du altid sikker på at møde passioneret personale, der er ret godt inde i næsten alle af arbejdsprocesserne hos os på Vester Vedsted Vingård.