Fremtidens øltendenser og smagning møder hammondorgel og saxofon – Brygmester Tobias Rieck sammen med Flat Bop – Smag Festival
Smag Fest 2021 AFLYST grundet COVID-19

Onsdag d. 29/05 2019

18:30 - 23:00

Sted:

Termansens

Billetpris, inkl. ølsmagning og koncert:

DKK. 300

Billet

Koncert / Smagning

Smagning og øl-tendenser med Tobias Rieck samt koncert med Flat Bop


Tobias er idag brygmesteren bag Ølsnedkeren, og han inviterer en lille eksklusiv skare indenfor til en snak om hvad der rører sig i brygger-laget, hvordan han mener fremtiden ser ud, og hvilke øltyper vi kommer til at se mest af de kommende år. Vi har koblet smagningen med en unik oplevelse med altid energiske Flat Bop. Tobias tager også 6 forskellige øl med som bakker op om snakken og som der naturligvis skal smages på. Flat Bop medbringer som altid trommer, hammondorgel og saxofon.

Kom helt tæt på én af fremtidens brygmestre, Tobias Rieck. I en ung alder har han allerede bevist sit talent som succesfuld brygmester hos Ølsnedkeren. Tobias kommer til at tage dig gennem de typer, smage og processer som han selv finder allermest interessante netop nu, samt gør et kig ind i fremtiden. Vær med når vi siger velkommen til Tobias Rieck på Smag 2019!

KONCERT

Trommer, hammondorgel og en saxofon

Flat Bop er blandingen af trommer, et hammondorgel og en saxofon, der forenes i genrerne blues, funk, jazz og soul. Trioen udgiver i sommeren 2019 deres debutalbum Soupe de Loop med egne kompositioner. Bandet besøger Termansens i Ribe og giver en forsmag på den musik, der venter på udgivelsen.

Flat Bop

Hammondorganist Gunnar Ringøen, saxofonist Christoffer Find og trommeslager Chris Falkenberg, er gået sammen i dette klassiske trioformat, hvor et nummer aldrig bliver spillet på samme måde, og det er i denne leg med musikken, at bandets helt særlige lyd opstår. Deres humør, små drillerier på scenen og glæde for musik er smittende, og det skaber en god kontakt mellem publikum og musikerne. Musikken er en blanding af egne kompositioner samt arrangementer af sange og jazz-standards.

Flat Bop har eksisteret siden 2016 og har i de seneste par år turneret rundt i Danmark og Norge, hvor de har spillet i jazzklubber, på spillesteder og forskellige festivaller.