Ansøg om at blive en del af Smag Festival – Smag Festival

Bliv Smagsudstiller og vær med til at skabe Smag.

Vi har netop nu åbnet for tilmeldingen af potentielle Smagsudstillere. Lad os høre fra dig via nedenstående formular, hvis du er interesseret.

Hvis du allerede er klar til, at købe en standplads, kan du gøre det lige her:

Køb standplads

– Måske dig

Vi søger alle slags udstillere med en relation til gastronomi og smag. Det kan være dig som laver verdens bedste chili con carne, eller dig som har gang i din egen produktion af most. Eller øl. Eller cider. Eller måske du lige nu er ved at dyrke en helt speciel sort af ærter og andre grøntsager, som du synes flere burde kende til. Måske du ved alt om interessante delikatesser, spiritus, vin eller remoulade. Med Smag er vi igang med, at skabe en interessant platform, og vi vil meget gerne høre fra dig!

Herunder kan du finde svar på de mest gænge spørgsmål omkring at blive Smagsudstiller.

Hvorfor skal du deltage?

Argumenterne er mange. Vi har samlet et par stykker lige her.


Klassisk salg og udbredelse af dit produkt

Unik mulighed for at komme i kontakt med mange potentielle kunder. Festivalen har gratis entre, hvorfor vi forventer et stort opbud af mennesker fra nær og fjern, som lægger vejen forbi til en inspirerende dag i smagens tegn.

Co-branding

De perfekte omgivelser. Placeret i smukke Ribe, er festivalen bygget op med Ribe Domkirke i centrum, hvor standene vil sno sig som ringe rundt om kirken.

Den rette målgruppe

Workshops med inspirerende foredragsholdere. Hele dagen igennem, vil der være forskellige workshops, som tiltrækker både madentusiaster og fagfolk til festivalen. Det endelige program er endnu ikke på plads, men mere info følger.

Tag del i en positiv udvikling

Stor lokal opbakning. Fra både lokal- og kommunal side er ambitionen at gøre SMAG Festival til en tilbagevendende succes, som årligt tiltrækker mange mennesker. Byen står derfor på tæerne for at bakke op omkring festivalen.

Markedsføring

Intensiv markedsføring. SMAG festival markedsføres bredt i Danmark, så festivalen får sat sit tydelige aftryk på det gastronomiske landkort

Alt dette sørger vi for


Smags-stand

Vi sørger for at sætte en lækker 4x4 meter stor kvalitetspavilion op til dig/jer. Pladsen er tilgængelig fra kl. 8 på dagen for festivalens start, og den officielle åbning.

Markedsføring og trafik

Vi sørger for at hele Smag Festival er markedsført bredt og vi forventer en trafik i omegnen af 15.-20.000 mennesker.

Strøm

Der er trukket 220v strøm til alle stande.

Afslutning

Når festivalen slutter (officielt kl. 23) sørger vi for at nedtage og afhente alle pavilioner.

Borde og bænke

Vi sørger for at hele pladsen er indrettet således gæsterne kan sidde og nyde besøget.

Efterliv

Kort tid efter Smag festival er vi igang med at planlægge næste års festival, hvor vi gerne bruger alle Smagsudstillere i markedsføringen. Altså vil du som Smagsudstiller blive markedsført både før, under og efter festivalen.

Vi forventer dette af dig


Tid

Smagsudstillingen er åben fra kl. 10.00 - 17.00, hvorfor vi forventer at du i det tidsrum er repræsenteret. Som udstiller får man adgang til pladsen fra kl. 8.00. Festivalens officielle program afsluttes først kl. 23, så der er gæster i og omkring byen hele dagen.

Kvalitetsbevidst

Vi forventer af alle vores Smagsudstillere, at man kommer med kvalitetsprodukt(er). Har man endda et eller flere produkter som er egenproducerede er det en enorm bonus.

Professionel

Vi forventer at du har en professionel tilgang til dit eget koncept, din forretning, dit produkt.

Smagsprøver

Vi forventer, at du på din stand som minimum har produkter til "smagning", men vi opfordrer også til at medbringe produkter til salg på dagen. Hvis man forstår synergien her kan man skabe sig en fin omsætning under festivalen.

Rettidig omhu

Som Smagsudstiller er du en del af ansigtet på Smag Festival. Det skal man have respekt og forståelse for. Derfor forventes det at du og/eller dit personale under festivalen forholder sig ædruelige og saglige i enhver situation hvor du er i sammenhæng med Smag.

Service

Forståelse for service. Smag Festival er afhængig af at gæsterne føler sig velkomne og godt taget imod. Grundlaget er i høj grad baseret på gode oplevelser omkring mad, gourmet, viden og smag. Det skal vore Smagsudstillere kunne spejle sig selv i.

Økonomi

Vi er støttet af Ribe Handelsstandsforening, hvorfor der er to priser for Smagsudstillere alt efter om du er medlem eller ej.

EARLY BIRD PRIS

Medlem
af Ribe Handel

DKK. 750,- DKK. 600,-

Alle ansøgere bliver vurderet på lige fod

EARLY BIRD PRIS

Ikke Medlem
af Ribe Handel

DKK. 1.500,-DKK. 1.200,-

Ekskl. moms

Opret din profil her, hvorefter vi vender tilbage.

Vi arbejder pt. benhårdt på, at få det endelige program sammensat.

Oplys din email adresse, hvorefter vi vender tilbage til dig med yderligere info.

Så vi kan tage kontakt til dig, hvis der er behov for dette

http://www.

Kort beskrivelse af din virksomhed, og hvad du forventer at bringe til Smag.